Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Şubat 2019

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Kurt, adayları Ahmet Kılıç’ı yerden yere vurdu!

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt, kendi adaylarını bitirecek açıklamalarda bulundu. Her halde bu açıklamalardan sonra seçime birlikte yürümezler! Bu saatten sonra da seçimlerde hezimete uğramaları kaçınılmazdır..!!

CHP Üsküdar’da neler oluyor? İlçe Başkanı Olcay Kurt, kendi örgütlerinden çıkardıkları adayları ve önceki ilçe başkanları Ahmet Kılıç hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkan Adayının video tanıtım ücreti 10,600 lirayı bile kamuoyu ile paylaşan partinin Üsküdar’da seçim kazanması mümkün mü?

Kendi adayı için ağır sözler sarf eden CHP Üsküdar İlçe Başkanı, sahada vatandaşa neyi anlatacak? “Biz istemedik ama genel merkez Ahmet Kılıç’ı aday tayin etti, taktir sizin mi diyecek?”

Kendi adayı için seçime yönelik hiçbir hazırlığı yok, sahada anlatacak projesi yok diyen CHP Üsküdar Örgütü mü seçim kazanacak?

İŞTE O ZEHİR ZEMBEREK YAZIDAN ÖZETLER!

CHP Üsküdar antetli kağıtta İlçe Yönetim Kurulu adına resmi olarak düşüncelerini aktaran Kurt, genel merkeze gönderdiği bu yazıda,  belediye başkan adayı örgüt içi iletişim ve işbirliğini yok saydığı, belediye meclis üyeliği sürecinde ilçe yönetimi ve mahalle örgütleriyle istişarede bulunmadığı, belediye başkan adayı ile ilçe arasında mutabakat olmadığından iki ayrı listenin olduğu, belediye başkan adayı Ahmet Kılıç’ın seçime yönelik hiçbir hazırlığının olmadığı görüldüğü, adayın çevresinde seçime herhangi bir biçimde katkı sunacak profesyonel ekiplerin olmadığı, adayın açıklanmış bir projesinin olmadığı, sahada anlatabileceği, altını doldurduğu projelerinin olmadığı, parasal sıkıntılardan dolayı mahallelerde irtibat bürolarının açılamadığı, başkan adayı örgütsel bütünlüğü sağlayamadığı ve onun için örgütün hayal kırıklığı yaşadığı, başkan adayının sosyal medya hesaplarının amatörce yürütüldüğü belirtildi.

Kendi adayı için şikayetlerde bulunan bir partinin ilçe başkanının düştüğü bu durumla ilgili yorumu size bırakıyoruz.

YAZILARIN RESMİ HALİ

selyus