Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Haziran 2019

CHP Üsküdar’ın İstanbul Takipte sancısı!

Sözde basın özgürlüğünün savunucusu olan CHP Üsküdar, kendileriyle ilgili yaptığımız bir haberden dolayı, İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak sesimizi kısmak için hakkımızda şikayette bulundu. İstanbul Takipte’nin duruşu bellidir, basın ilkelerine de saygılıdır ve Allah’tan başka kimseden de korkusu yoktur.

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Oya Kurt, seçimi kaybedince İstanbul Takipte Haber Sitemiz ve Genel Yayın Yönetmeni’miz Hüseyin Adil Yelkenci hakkında, “CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI KURT, ADAYLARI AHMET KILIÇ’I YERDEN YERE VURDU!” başlıklı haberden dolayı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosuna şikayette bulundu. Kartal Anadolu Adliyesi’ne ifade vermeye giden Yelkenci’yi tecrübeli hukukçu Av. İsa Mesih Şahin yalnız bırakmadı.

Haberin çok ses getirdiği ve Üsküdar’da haftalarca konuşulduğu süreçte ilçe başkanı ile belediye başkan adayının birbirine düştüğü deşifre olunca, CHP’nin İlçe Başkanı Kurt’un ilk işi dava açmak oldu!

Basın özgürlüğünü her zaman savunduklarını dile getiren CHP’ye sakın inanmayın. Bu haberden dolayı bile bizleri şikayet ederek sesimizi kısmak isteyen bu zihniyetin değil basın özgürlüğü ellerinden gelse bizleri kodese attırırlar.

YAPTĞIMIZ O HABERDEN ÖZETLER

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt, kendi adaylarını bitirecek açıklamalarda bulundu. Her halde bu açıklamalardan sonra seçime birlikte yürümezler! Bu saatten sonra da seçimlerde hezimete uğramaları kaçınılmazdır..!!

Kendi adayı için ağır sözler sarf eden CHP Üsküdar İlçe Başkanı, sahada vatandaşa neyi anlatacak? “Biz istemedik ama genel merkez Ahmet Kılıç’ı aday tayin etti, taktir sizin mi diyecek?”

Kendi adayı için seçime yönelik hiçbir hazırlığı yok, sahada anlatacak projesi yok diyen CHP Üsküdar Örgütü mü seçim kazanacak?

O HABERİN LİNKİ

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Kurt, adayları Ahmet Kılıç’ı yerden yere vurdu!

selyus