Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Nisan 2024

CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Seyit Rıza’ya methiyeler düzdü!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde kazandığı belediye sayısını çoğaltan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkanları, göreve gelir gelmez algı, şov ve iftira üzerinden siyaset yapmaya başladı.

Bir taraftan cumhuriyet hassasiyeti algısıyla belediyelerin tabelalarında sayıları az da olsa eksik olan T.C. ibaresini eklemekle meşgul olurken, diğer taraftan Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı isimlere methiyeler düzmekten, seçimlerde PKK’nın Türkiye temsilcisi DEM Partisi ile işbirliği yapmaktan geri kalmadılar.

Son günlerde Sancaktepe Belediyesi’nin önceki Başkanı Avukat Şeyma Döğücü’ye atılan iftira kampanyasına önce sessiz kalan ve sonra da anlamsız bir açıklama yapan şimdiki belediye başkanı Alper Yeğin, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü olduğunu söyleyen CHP’nin yönettiği İBB iştiraklerinde üst düzey yönetici olarak görev aldığı yıl sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Seyit Rıza’yı asıldığı tarih 15 Kasım’da göklere çıkarıyor. Atatürk ve Cumhuriyet düşmanına övgüler düzen Alper Yeğin, son yerel seçimlerde Sancaktepe Belediye Başkanı seçildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, “Başını dik tut ciğeram Bizim alnımızda kara leke yok.. Varsın Buğday Meydanı bugün bize Kerbela olsun.. Seyit Rıza.”

MUHARREM KAŞITOĞLU, ALPER YEĞİN’İ SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Alper Yeğin’i sert bir dille eleştiren Beykoz siyasetinin önemli ismi Muharrem Kaşıtoğlu şunları söyledi:

“BÖYLE REZİLLİK OLUR MU? Cumhuriyetçi ve Atatürkçülerin oylarıyla seçilen Sancaktepe’nin yeni belediye başkanı, Atatürk’e ve Türkiye Cumhuriyeti’ne isyan eden, Cumhuriyete karşı ayaklanmaya önderlik eden, Cumhuriyet yanlısı aşiretleri basan, yakıp yıkan, askerlerimizi şehit eden, VATANA İHANETTEN İDAM EDİLEN yeminli cumhuriyet ve Türk düşmanı Seyit Rıza’ya övgüler düzüyor.”

selyus