Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Şubat 2024

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’den fabrika ziyareti

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Küçükbakkalköy’de bulunan fabrikaları ziyaret etti. Ziyarette Ekşi, fabrika çalışanlarına seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Küçükbakkalköy’de bulunan fabrikaları ziyaret eden Ekşi, çalışan işçilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Yaklaşan seçim öncesi işçilerden destek beklediğini ifade eden Ekşi, “Maltepe’mizin makûs talihini değiştirmek için kollarımızı sıvadık. Maltepe’miz için kaybolan 15 yılda yapılmayanları göreve başladığımız günden itibaren yapacağımız çalışmalar ile eksiklikleri gidererek daha rahat yaşam alanları oluşturacağız. Sosyal ve kültürel alandaki çalışmalar ile mahallelerimizde olan eksikliği gidereceğiz. En önemli sorunumuz olan kentsel dönüşüm konusunda atılması gereken adımları en hızlı şekilde atarak 15 bin binayı yerinde dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretler esnasında işçilerle birlikte yemek yiyen Ekşi, daha sonra fabrika işçileri ile yakından ilgilendi.

KADEM BAŞKAN FABRİKALARI ZİYARETLERİ BÜYÜKBAKKALKÖY DE DEVAM ETTİ

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Büyükbakkalköy’de fabrikaları ziyaret etti, patronlar ve işçiler ile buluştu.

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Büyükbakkalköy’de fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi.

Otomobil iç dizaynları yapan Özmıhçı Otomotiv fabrikasını ziyaret eden Kadem Ekşi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atölyeye inerek çalışanlarla bir araya gelen Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Kadem Başkan’ın bir diğer durağı Balhome Mobilya Fabrikası oldu. Burada da hem işyeri yetkilisiyle hem de işçilerle görüşen Kadem Ekşi, Maltepe için hazırladığı projeleri anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, ziyaretlerine Evline Yatak fabrikası ile devam etti.

Ziyaretlerinde büyük ilgi gören Kadem Ekşi, Maltepe’de büyük bir değişim için çalışacaklarını vurgulayarak yerel seçimlerde destek istedi.

selyus