Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Ocak 2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ayasofya 2020 yılının adeta taçlı yıldızıdır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Arkadaşlar ben sözcü gazetesini okumuyorum. Kimsede lüzumsuz yere buna para verip almasın. Verdiğiniz paralara yazık! Ayasofya 2020 yılının adeta taçlı yıldızıdır. ”

Sözcü paçavrası, İslam ve camii düşmanlığını manşetine taşıdı. Arda damarları çatlayan sözcü paçavrası yetkili kadrosu ve aynı zihniyetin ürünleri, artık aleni dinimize saldırmaya başladı. Bu şeref yoksunlarına sorsan özgür olmadıklarını söylerler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı bir gazetecinin sözcü paçavrasının Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi açılışını felekteler listesindeki manşet sorusunu cevapladı.

ERDOĞAN, “SÖZCÜ OKUMUYORUM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözcü paçavrasının bugünkü manşetine çok sert tepki verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışı bir gazetecinin ‘Sözcü 2020 yılının felaketleri içinde Ayasofya Camii açılışını yazdı’ sorusuna, “Arkadaşlar ben sözcü gazetesini okumuyorum. Kimsede lüzumsuz yere buna para verip almasın. Verdiğiniz paralara yazık! Ayasofya 2020 yılının adeta taçlı yıldızıdır.”

selyus