Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Mayıs 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “’Gandi Kemal’ olarak başladı, ‘Nazi Kemal’ olarak bitirecek!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas Halk Buluşması programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na yüklendiği konuşmasında ‘Nazi’ göndermesinde bulundu. Erdoğan, “CHP Genel Başkanı bir kaset kumpasıyla, güya ‘Gandi Kemal’ olarak başladığı siyasi yolculuğunu böylece ‘Nazi Kemal’ olarak bitirecektir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas’ta katıldığı miting programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan enflasyon ile ilgili de “Faizi biz 4,6’ya indirdik. Enflasyonu 6,2’ye indirdik. 6 sıfırı paradan attık. 21 yıl içinde bunları biz bütün engellemelere rağmen yaptık. Enflasyonu biz tek haneye indirdiysek bunu yine biz yaparız. Bu yolda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz” diye konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle,

Emniyet’ten öğrendim 100 bin kişi katılmış. Biz sizinle pazar değil mezara gidiyoruz.

Buraya gelemese de kalbi bizimle olan tüm vatandaşlarımıza selam ediyorum.

Aslında Sivas’a 1 ay önce gelecektik. mızın açılış sevincini birlikte yaşayacaktık. Ancak o günlerde geçirdiğimiz bir sağlık sorunu nedeniyle bunu yapamadım.

Sivas’tan ayrı kalmam mümkün mü? Biz beraber yürüdük bu yollarda. Beraber ıslandık bu yağmurda.

Hızlı tren hattımızı bir ay boyunca ücretsiz yaptık. Beğendiniz mi? Memnun olduğunuza göre ben de Allah’a hamdolsun sizlerden memnunum.

Laf ola beri gele yok. İcraat icraat. Bay Kemal bu işler öyle lafla olmuyor. İcraat gerekiyor.

Hızlı trenin rahatlığını diğer illerimize kadar götüreceğiz. Kayseri’ye de bir bağlantı hattı kuracağız. Kars’a kadar uzatacağız. Oradan da Bakü-Tiflis hattına bağlayacağız.

KILIÇDAROĞLU’NA NAZİ BENZETMESİ

CHP Genel Başkanı bir kaset kumpasıyla, güya ‘Gandi Kemal’ olarak başladığı başladığı siyasi yolculuğunu böylece ‘Nazi Kemal’ olarak bitirecektir.

“SEN SİYASETTEN ZERRE ANLAMIYORSUN”

“Şimdi ben Sayın Putin ile iyi görüşüyorum diye bay bay Kemal rahatsız olmuş. Diyor ki, “Batının talimatını uygular Putin’e yaptırımı uygularım’ Sen siyasetten zerre anlamıyorsun. Bay bay Kemal sen git yat. Siyaset böyle yapılmaz. Amerika’sıyla da, Rusya’sıyla da böyle olduğu için Türkiye’yi dünyada bir numara yaptık. Biz Başbakan iken faizi 4,6’ya indirdim. Bu Bebecan falan o zaman yanımızda emekliyorlardı. 6 sıfırı biz paradan attık. O zaman Bebecan diyordu ki, ‘6 Sıfırı paradan atarsak halimiz ne olur?’ hiçbir şey olmaz sen yoluna devam et dedim. Bunları biz bütün engellemelere rağmen yaptık.”

“KÜRT KARDEŞLERİMİZİN KANINI EMEN TERÖR BELASINDAN MİLLETİMİZİ KURTARACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu talimatı Kandil’den alıyor, biz Allah’tan ve milletimizden alıyoruz. Bölücü terör örgütü PKK ve uzantılarıyla mücadelemiz devam edecek. Artık son yıllarda ülkemiz içinde kımıldayamaz hale getirdik. Bunları inlerinde mahkum ettik. Neredeler? Artık başlarını çıkaramıyorlar. Başlarını çıkarırlarsa SİHA’lar başlarına inece. AKINCI var mı? KIZILELMA var mı? Nereden nereye… TCG Anadolu’yu kıskanıyorlar. ANKA’mız var. Hemen hemen her gün bir terörist elebaşının haberini alıyoruz. Döktükleri her kanın hesabını bölücü alçaklardan alıyoruz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Kürt kardeşlerimizin kanını emen terör belasından milletimizi kurtaracağız. Bu terör elebaşları seçim sonrası da bu zata verdikleri desteğe devam ettiler. Takke düştü kel göründü. Milletin gözünden kaçırmaya çalıştıkları tüm rezillikler ortaya döküldü. Bölücü ve FETÖ’cülerle kurdukları ortaklığı gizleyemezler. Terör örgütüne dağıttıkları mavi boncuklar işe yaramayacak. Türkiye Gazetesi

İlginizi çekebilir

Anket manipülasyonu

Anket manipülasyonu

selyus