Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Ekim 2017

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polat ve Elmacıgil çiftinin nikah şahidi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birim Başkanı İffet Polat’ın kızı Sümeyye Sena Polat ile Orkun Elmacıgil’in nikah şahidi oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birim Başkanı İffet Polat’ın kızı Sümeyye Sena Polat ile Orkun Elmacıgil’in nikah törenine katılarak şahit oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikaha Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ravza Kavakçı Kan, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, çok sayıda davetli yer aldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak çiftleri tebrik ediyor ve iki cihanda mutluluklar diliyoruz.

SÜMEYYE SENA POLAT İLE ORKUN ELMACIGİL’İN NİKAH ANI

selyus