Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Nisan 2018

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sanatçı ve sporcularla birlikte Mehmetçiklerimize moral ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genle Başkan Yardımcıları, bakanlar, sanatçılar ve sporcularla birlikte Oğulpınar Hudut Karakolu’nu ziyaret ederek askerlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Oğulpınar Hudut Karakolu’nu ziyaret ederek Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlerle bir araya geldi.

“ELDE ETTİĞİMİZ HER BAŞARI MİLLET OLARAK ÖZGÜVENİMİZİ PERÇİNLİYOR”

Milletle birlikte sanatçıların ve sporcuların da bu başarıdan gurur duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, buluşmada yer alan sanatçı ve sporculara hitaben, “Kahraman Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere burada bulunan sizler, bu ülkenin gerçek sanatçıları, gerçek sporcularısınız. Dünyanın hiçbir yerinde, ülkesinden ve milletin kopuk, hatta onların tüm değer ve başarılarına düşman sanatçılar ve sporcular görülmedi. Ülkemizde eskiden beri böyle bir kesim bulunuyor olsa da hamdolsun sayıları giderek azalıyor” dedi.

Türkiye’nin; askerî zaferleriyle, sanat alanındaki özgün çalışmalarıyla, spordaki başarılarıyla, ekonomideki atılımlarıyla, diplomasideki dik duruşuyla, her alanda birden gelişip ilerlediğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün burada şahit olduğumuz manzara işte bu değişimin en güzel ifadesidir, en çarpıcı fotoğrafıdır” dedi ve katılımcılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elde ettiğimiz her başarı millet olarak özgüvenimizi perçinlerken, bize daha büyük başarılar için kuvvet veriyor, cesaret veriyor. Yıllarca bu ülkeyi ve bu milleti, hiçbir şey yapmadan sadece kendine olan güvenini baskılayarak demokrasiden ekonomiye her alanda yerinde saydırdılar. Dönem dönem kabuğunu kırıp atılım yapmak istediğinde de darbelerle, krizlerle, iç kavgalarla vaktini ve enerjisini boşa harcattılar. Milletimiz o hayranlık verici irfanıyla en karanlık günlerde dahi yerinin orası olmadığını aslında biliyordu. Bunun için de her fırsatta bizim şehit başvekilimiz Menderes gibi, rahmetli Özal gibi ‘milletin adamları’ dediğimiz isimlerle çıkış yollarını zorlamıştır.”

selyus