Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Nisan 2020

Cumhuriyet gazetesi, iftira ve nefret yayın organı haline dönüştü!

Türkiye’nin iftira ve nefret yayın organı Cumhuriyet gazetesi, “Bank Asya’dan 11 yıl avukatlık yapan AKP’li vekilin eşi Kültür ve Turizm Müdürü oldu” başlıklı yalan habere yüzbinlerce vatandaşın sosyal medyayı sallayan tepkisi üzerine başlığı ve haberin içindeki o iftira cümlesini kaldırdı!

Cumhuriyet iftira yayın organının haberinde Bank Asya ve avukat yalanı ile algı oluşturmaya çalışsa da karşısında kimin olduğunu unuttu. Bu yalan yayın organlarına peş bırakmayacak kadar cesur olan Milletvekili Ayvazoğlu, eşinin atamasına açıklık getirdi. Milletvekilinin eşi Ali Ayvazoğlu zaten il düzeyinde müdürdü, sadece başka bir ile ataması oldu. Daha açıkçası  Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü’ne atandı.

Bu iftira habere sosyal medya hesabından cevap veren AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Cumhuriyet Gazetesi bu haberi yapmış ama küçük bir problem var.

Ben AVUKAT değilim Baş aşağı yüz.

Dolayısıyla ne Bank Asya’nın ne de başka birilerinin avukatlığını yapmışlığım var.

Yalanın, iftiranın bile bir seviyesi, adabı olur bunlarda o da yok.” dedi.

Açıklamalarına başka paylaşımlarla devam eden Milletvekili Ayvazoğlu, “Eşimin 20 yıllık kamu tecrübesi var. Halihazırda zaten Trabzon İl müdürü. Ortada bir atama yok. Tayini çıktı hepsi bu. Eşdeğer bir görev, aynı maaş, daha fazla iş yükü.

Liyakatten yürümek isteyenleri de yormak istemem. Utanacaklarını bilsem talep edene özgeçmişini gönderebilirim. Buradan size iş çıkmaz.

Cumhuriyet Gazetesinin haberinden sonra araştırma kabiliyetinden yoksun gerçek ya da suni şahısların sosyal medyada yürüttükleri iftira kampanyası nedeni ile tüm hukuki haklarımı kullanacağım. Yazdıklarının ispatı olan beri gelsin.”

ATTIĞI İFTİRAYA YOĞUN TEPKİ GELİNCE O CÜMLELERİ HABERDEN KALDIRMIŞ!

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/bank-asyada-11-yil-avukatlik-yapan-akpli-vekilin-esi-kultur-ve-turizm-muduru-oldu-1734337

selyus