Cüneyt Özdemir, birilerinin yapamadıklarını taa Amerikalardan yapıyor!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi YouTube kanalında, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evini taciz ettirmeyi azmettiren CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirdi. Eleştiriyi hazmedemeyen Kaftancıoğlu, Özdemir için yurt dışına kaçtı iftirasını attı!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, korona virüsle mücadele verdiğimiz şu hassas günlerde İstanbul’un gündemini kirli siyasi emelleriyle meşgul eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu çok ağır bir şekilde eleştirdi.
Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evini taciz ettiren azmettirici Kaftancıoğlu, suçunu bastırmak için önüne gelene iftira atıyor. Tabi bu arada İstanbul’da birilerinin yapması gerekenleri veya yapamadıklarını Cüneyt Özdemir yapıyor.
İBB ZABITA DURURKEN KONTROLÜ CHP Mİ YAPMALI?
Kendi YouTube kanalında CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu’nu eleştiren gazeteci Cünet Özdemir, “Canan Kaftancıoğlu’nda bir sınıf öğretmenliği havası var.. “Hayır ben size haddinizi bildireceğim havası..!!” Şimdi her şey bitti buna mı kaldı yani! Millet koronadan kırılıyor. Millet can derdinde. Sokağa çıkma yasağı var. Ekonomi allak bullak olmuş. Bunların hepsi bitti, eee CHP teşkilatı bakalım şu Fahrettin Altun’un orda çardak duruyor mu, durmuyor mu? Her gün bir il başkanımızı gönderelim orayı çekelim. Buna mı kaldı koca CHP! Gerçekten buna mı kaldı? Bunu da il başkanının sahiplenmesi! Bakmasın demiyorum. İyi de bunu yapacak CHP İlçe Başkanı mıdır yani! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı diye bir yer var. Zabıtası var. Zabıtayı resmi görevli olarak yollarsın onlarda korumlara buraya çardak mı yapılıyor diye sorar…”
CÜNEYT ÖZDEMİR KORKUDAN YURT DIŞINA KAÇTI İFTİRASI!
Cüneyt Özdemir’in bu açıklamalarına bir televizyon kanalında iftira atarak cevap veren Kaftancıoğlu, “Sosyal medyadaki maaşlı, yüksel maaşlı veya bedava çalışan trollerle bana ve ilçe başkanımıza saldırırsanız, bunun ne olduğu çok aşikardır. Kendisine gazeteci diyen ve korkusundan yurt dışına kaçan bir gazeteci; Canan Kafancıoğlu bu zamanda bunu niye gündeme getiriyor, diyor. Çok haklı. Ama bunu kimin gündeme getirdiğini söyleyecek cesareti olduğu zaman.”

CÜNEYT ÖZEMİR KAFTANCIOĞLU’N, “BUYURUN CANLI YAYINA, BİRDE YÜZÜME SÖYLEYİN!”

Kaftancıoğlu’na cevap veren Özdemir, “Korona günlerinde işi gücü bırakıp kafayı @fahrettinaltun‘a takan İstanbul il Başkanı Sayın @CananKaftanci‘yı eleştirmiştim. Anlaşılan çok ağırına gitmiş. Kendisine yandaş kanallara çıkıp (adımı vermeye cesaret edemese de) hakkımda atıp tutuyor. Bir sürü zırva, iftira…

Sayın @CananKaftanci buyrun bu akşam 20.00’de canlı yayına beklerim. Bir de benim yüzüme karşı söyleyin bu zırvalarınızı... Bakın sizin arkanızda bir dediğinizi iki etmeyen CHP il örgütü var. Bir dediğinizi iki etmiyorlar. Ben Tek! 30 yıllık gazeteci geçmişimleyim, o kadar..”

selyus