Devlet düşmanlarının logosu aynı

Devlet düşmanlarının logosu aynı

Bu fotoğrafı incelediğinizde Fethullah Gülen Terör Örgütü’nün Gulen Conferences Academis Gatherings Gulen Mevement isimli sitesinde ki logo ile HDP’nin logosunun aynı olduğunu görürsünüz. Birde bunlara İzmir Belediyesi’nin 2015 fuarı logosu eklendi.

 

Son zamanlarda sosyal medyada paylaşılan bu logoları bizde photoshop’mu gerçek mi diye bir araştıralım dedik. Ve ne görelim tamamen gerçek. Fethullah Gülen Terör Örgütü’nün Gulen Conferences Academis Gatherings Gulen Mevement isimli sitesinde ki logo ile HDP’nin logosunun aynı olduğunu görürsünüz. Birde bunlara İzmir Belediyesi’nin 2015 fuarı logosu eklendi. Bu kadarı da pes dedirtecek benzerliğin arkasında yatan zihniyetin hiçte iyi olmadığı paralelcilerin HDPKK’ye verdiği oydan anlaşılıyor.

Bu görüntüler tamamen tevafuktan ibarettir ve bu logoların altında artniyet aramayalım diyoruz ama hiçte öyle masumane değil durum. Onun için artniyet aramak zorundayız. 17-25 Aralık ve hemen sonrasındaki gezi olaylarının planlayıcısı paralel yapıdır. Her türlü entrikayı ve ahlaksızca iftiraları atanda paralel yapıdır. Yeter ki Recep Tayyip Erdoğan gitsin, yeter ki AK Parti darbe alsın da biz oyumuzu vatan hainlerine verelim farketmez diyenlerde Fethullah Gülen Örgütü’nün paralelcileridir. Ama şunu unutmayalım; Allah CC. zamanı geldiğinde herkesin maskesini indirip gerçek yüzlerini nasılda ortaya çıkarıyor. Hal böyle olunca Fethullah Gülen Terör Örgütü’nün Yargı, TSK, Emniyet ve diğer kurumlara sızan militanları birer birer temizleniyor. Bu temizlik öyle kolay olmayacak gibi görünüyor. AK Parti Hükümetlerinin yanlış politikaları yüzünden Devletin gövdesine büyük bir virüs bulaşmıştır, şimdi temizle dur.

İşin ilginç yanı da etkili ve yetkili yerlere getirdiği paralelcileri yine temizlemek AK Parti’ye düştü. Tabi burada derin durumlar var. Bizim bilmediğimiz siyasi konjektörde dengelere çokta aklımız ermez. Biz yine bu logolara dönelim. İşin özü bu logoları araştırması için buradan İçişleri Bakanlığı’na çağrı yapıyoruz.

 

selyus