Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

İstanbul seçimleri için düşüncem değişmedi!

İstanbul seçimlerinin üzerinden 13 gün geçti. 1 Nisan Pazartesi günü ne diyorsam bugün de aynı şeyi söylüyorum. Yüksek Seçim Kurulu, ya sandıkların sayılmasını kabul edecek ya da yeniden seçim kararı alacak.

Bu saatten sonra üçüncü bir şık kalmadı! Hele ki Büyükçekmece’de usulsüzlükler üst üste patladıktan sonra..!!

Artık sandıklar falan sayılmaz ve YSK gereğini yapar. 16 Milyon İstanbullu seçimlere hazırlansın bence!

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı pencerelerinden olası bir seçime bakacak olursak, sandıklara sahip çıkmakla birlikte bu yüce Türk Milletinin gönlüne giren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimini kazanır.

Bu Yüce Türk Milletini de kim temsil ediyor diye şöyle bir düşünecek olursak, HDPKK Türk Bayrağı ve Türk Milletinden nefret ediyor. CHP dersen DHKP-C partisi oldu, onlarında Türk Milletiyle bir işi olmaz. Ya İP, onlar da Fetullahçı Terör Örgütü’nün arka bahçesi..

Ne kaldı geriye? AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi. Onlarda vatansever Binali Yıldırım’ı aday gösterdi…

Bir lafın tamamını deliye anlatırlar. Anladınız siz!

Aklımdayken sizlerle önemli bir konuyu paylaşayım. Allah şaşırttı mı içindeki zikrini dışa vurdurur..

Bu millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu, geçenlerde kamuoyunun önünde yaptığı konuşmada “145 yıldır demokrasi mücadelesi veriyoruz” diye gerçek zihniyetini ortaya koydu. Bu herife oy verenler, bu konuşmayı izledikten sonra önüne sandık geldiğinde yine oy verirse onun gibidir.. Vesselam!!!

İstanbul’un seçimlerine gelecek olursak, düşüncem aynı. YSK muhtemelen bugün veya önümüzdeki yakın günlerde İstanbulluların istediği yönde açıklamasını yapacaktır.

selyus