Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 30 Mayıs 2025

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, “Kent lokantaları bir büyük palavradır”

Suç Örgütü kurduğu ve buraya liderlik ettiği iddiasıyla hapiste olan Ekrem İmamoğlu’nun açtığı kent lokantalarıyla ilgili açıklama yapan 65. Dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) verdi veriştirdi.

Kent lokantalarıyla ilgili algı yapıldığını ifade eden Özlü, “Düzce’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza günlük iki öğün yemek ulaştırıyoruz, evlerine kadar götürüyoruz. İnsanları kameralar önünde ifşa etmiyoruz; verdiğimiz yardımı gizli tutuyoruz” dedi.

“Dün akşamki mahalle toplantısında bir hanımefendi, Düzce’de kent lokantası açmayı düşünüp düşünmediğimi sordu.

Kent lokantalarının büyük bir palavra olduğunu söyledim. 16 milyon nüfuslu İstanbul’a İBB tarafından bugüne kadar 18 kent lokantası açılmış.

Yani, yaklaşık 900 bin kişiye bir lokanta düşüyor. Bu, bir kandırmaca değil de nedir?

Düzce’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza günlük iki öğün yemek ulaştırıyoruz, evlerine kadar götürüyoruz. İnsanları kameralar önünde ifşa etmiyoruz; verdiğimiz yardımı gizli tutuyoruz.

Tekrar söylüyorum; Kent lokantaları bir büyük palavradır. Tam bir siyasi propaganda aracıdır.”

selyus