Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Mart 2017

Egemen Bağış, “Bu yeni sistemle FETÖ bir daha devlete sızamayacak”

Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Teşkilatlarına önemli bir mesaj gönderdi. İstanbul Teşkilatları tarafından çok sevilen Egemen Bağış, bu yeni sistemle FETÖ daha devlete sızamayacağının altını çizdi.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış’ı özel haber yaparak referandum süreci ile ilgili önemli görüşlerini aldık. Bağış, ayrıca AK Parti İstanbul Teşkilatlarına önemli bir mesaj gönderdi. İstanbul Teşkilatları tarafından çok sevilen ve AK Parti’nin önemli isimlerinden olan Bağış, “AK Parti’liler olarak yine durmadan, uyumadan, yorulmadan çok çalışmalıyız ve Türkiye genelinde çok yüksek oranda evet çıkmasını sağlamalıyız” dedi.  

“TÜRKİYE GENELİNDE ÇOK YÜKSEK ORANDA EVET ÇIKMASINI SAĞLAMALIYIZ”

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak “Sayın bakanım, referandum sürecine girdik. İstanbul teşkilatları sizi yakından takip ediyor. Teşkilatlara bu önemli süreçle ilgi bir mesajınız var mı?” diye bir soru yönelttiğimiz Avrupa Birliği Kurucu Bakanı Egemen Bağış, “Bu süreç gerçekten çok önemli. İstanbul’u İstanbul yapan, İstanbul’un kronikleşmiş bütün sorunlarını çözen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatın belki de en önemli oylamalarından biri 16 Nisan’da gerçekleşecek. İstanbulluların unutmaması gereken o patlayan çöp dağları, o hava kirliliği sorunu, o gazetelerin gaz maskesi dağıttığı günleri geride bıraktıran bu liderin, artık Türkiye’nin bütün kronikleşmiş bütün sorunlarını ortadan kaldıran, vesayeti tamamen ortadan kaldıran, çetelerin, FETÖ gibilerin bir daha devlete sızmasını engelleyecek bu sistemsel değişikliği savunmak, anlatmak ve toplumu çok büyük bir oranda ikna etmek İstanbul’daki AK Parti’li dava arkadaşlarıma düşüyor. Onun için 16 Nisan’a kadar onlardan rica ediyorum; durmasınlar, çok çalışsınlar, çünkü bu çok önemli. Allah korusun kötü bir netice 10 yıl belinin doğrulmayacağı karamsar günlere taşıyacaktır, siyasi ve ekonomik krizler kaçınılmaz olacaktır, bunu engellemek yine bize düşüyor. AK Parti’liler olarak yine durmadan, uyumadan, yorulmadan çok çalışmalıyız ve Türkiye genelinde çok yüksek oranda evet çıkmasını sağlamalıyız.” diye konuştu.   

ÖNEMLİ DUYURU: Haberlerimiz ve fotoğraflarımız kaynak gösterilmeden kullanıldığı taktirde yasal haklarımızı kullanacağız.    

selyus