Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Mart 2017

Egemen Bağış, “Muhalefet eğer diktatör arıyorsa, seçim üstüne seçim kaybeden liderlerine baksın”

Onun için diktatör iddiası deli saçmasıdır diyen Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı Egemen Bağış, “Muhalefet eğer diktatör arıyorsa, seçim üstüne seçim kaybeden liderlerine baksın.“

Bir radyo kanalının konuğu olan Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı Egemen Bağış, burada kendisine yöneltilen “referandumla ilgili muhalefet olsun, batı medyası olsun sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili diktatör söylemini kullanıyorlar, bununla ilgili ne söylersiniz” sorusuna açık ve net cevap verdi.

Bu tamamen deli saçması bir iddiadır diyerek konuşmasına başlayan Egemen Bağış, “Bakın diktatörler silahla ayakta kalır, ordusu kadar güçlüdür. Liderler ise; duayla ayakta kalır, milleti kadar güçlüdür. Tayyip Erdoğan hiçbir zaman sırtını ne bir orduya, ne bir silahlı kuvvetlere ve nede her hangi bir ürküten güce dayamadı. Tayyip Erdoğan milletine güvendi, milletiyle yol aldı ve hep milletin dualarıyla yükseldi.  Bugüne kadar girdiği her seçimde bir öncekinden daha çok oy aldı. Demek ki milletin ona olan teveccühü, sevgisi, saygısı, hepsinden önemlisi güveni her geçen gün arttı. Performansına baktı, çalışmasına baktı, cesaretine baktı, azmine baktı, samimiyetine baktı ve bu millet ona güvendi. Onun için diktatör iddiası deli saçmasıdır. Muhalefet eğer diktatör arıyorsa, seçim üstüne seçim kaybeden liderlerine baksın.

selyus