Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Ağustos 2023

Ekrem İmamoğlu, “Genel başkanım cebinizi aradım ama ulaşamadım. Evinizin numarasını da çevirdim valla (!)

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’de konukevinin açılışında konuştu. Gazetecilerin önünde Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayan İmamoğlu, “Genel başkanım cebinizi aradım ama ulaşamadım. Evinizin numarasını da çevirdim valla. Tunceli’deyiz, memnunuz burada ziyaretlerimizi yapıyoruz.” dedi.

Eşi Dilek İmamoğlu ile kente gelen İmamoğlu, beraberindeki partililerle Nazımiye ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek tarafından karşılanan İmamoğlu, yöre sakinleriyle sohbet edip fotoğraf çektirdi. İmamoğlu, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anne ve babasının adının verildiği “Yemuş ve Kamer Kılıçdaroğlu Konukevi”nin açılış programına katıldı.

KILIÇDAROĞLU’NU TELEFONLA ARADI

İmamoğlu, burada gazetecilerin karşısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü. İmamoğlu, görüşme sırasında Kılıçdaroğlu’na, “Genel başkanım cebinizi aradım ama ulaşamadım. Evinizin numarasını da çevirdim valla. Tunceli’deyiz, memnunuz burada ziyaretlerimizi yapıyoruz. Nazimiye’de bir konukevi yapmıştık biliyorsunuz. Orayı ziyaret edeceğiz. Sonra dönüş yapacağız. Bu benim dördüncü gelişim. Zaten çok seviyorum.” dedi. Türkiye gazetesi

İlginizi çekebilir

AK Parti’de önemli toplantı

AK Parti’de önemli toplantı

selyus