Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Ocak 2021

Kanallara çıkartıp cilaladığınız eseriniz Mücahit Birinci ile gurur duyun!

Mücahit Birinci, Hande Aydemir’in sunduğu ‘Şimdi Konuşalım’ programında eski LDP Genel Başkanı Cem Toker’in iftira ve algı dolu sözlerine cevap vermekte aciz kalınca ‘Ohhh’ çekti.

İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, eski LDP Genel Başkanı Cem Toker, Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, AK Partili diye geçinen Mücahit Birinci ile Siyaset Bilimci Tacettin Kutay, Şimdi Konuşalım programında gündeme dair konuştu.

VAKA SAYILARININ ARTMASI İDDİASI

Pandemi ile mücadele tartışılırken Mücahit Birinci, “Büyükşehir belediye başkanlarının yapması gereken sahada covid ile mücadeleyi sergilemesidir” dedi.

Bunun üzerine Cem Toker, “350 bin kişiyi Ayasofya’da namaza büyükşehir belediyesi çağırmadı. Umreye kimseyi göndermeyin dedik. Umreye büyükşehir belediyesi göndermedi” diye hükümete ve valiliğe saldırdı!

Toker’in bu algı dolu sözlerine doğruları söylemek yerine acizliğini ortaya koyan Mücahit Birinci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hatırlatarak “Ohhh açtık Ayasofya’yı ohhh” ifadelerini kullandı.

BİRİNCİ’DE CEM TOKER’E DOĞRULARI ANLATACAK ÇAP YOK!

Mücahit Birinci, Cem Toker denen art niyetli densize böyle mi cevap vermesi lazımdı? Umre’ye gidip de gelenlerden bir tane bile koronalı dönmediği ve Ayasofya’nın açılışında kurallara uyulduğu yetkililer tarafından defalarca açıklandı.

Kaldı ki Toker için korona bahane, esas niyet İslam düşmanlığı…

Bakın neyi hedef alıyor: Umre ve Ayasofya’nın açılışını.

Türkiye’ye gelen 100 binlerce, hatta milyonlarca turistle ilgili tek kelime etmiyor!

selyus