Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Şubat 2023

Erdoğan, seçimin ne zaman yapılacağını grup toplantısında açıklaması bekleniyor

Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen depremlerin ardından merak edilen bir konu da seçimlerin yapılması planlanan 14 Mayıs tarihinin ertelenip ertelenmeyeceği oldu. AK Parti’de seçim hazırlıkları başladı. Bir ekip kurulduğu ve milletvekili listeleri ile ilgili çalışmaların başladığı belirtildi.

Hürriyet Gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan ve yaklaşık 7 saat süren toplantının detayları belli oldu. Edinilen bilgiye göre, AK Parti’de liste hazırlıkları başladı.

SEÇİM NE ZAMAN YAPILACAK?

İşte bu sorunun yanıtını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs olarak Çarşamba günü grup toplantısında açıklaması bekleniyor. Bu kapsamda AK Parti’de milletvekili listeleri ile ilgili çalışmaların da başladığı öğrenildi.

Bu kapsamda, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş başkanlığında bir ekip kuruldu. O ekibin bir süredir milletvekilleri listelerinin oluşturulması için çalışmalar yaptığı vurgulandı. Ve habere göre, Erdoğan bugüne kadar yapılan o çalışmaları değerlendirdi.

selyus