Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Haziran 2022

Eyüp Özsoy, “15 Temmuz gecesi kimin fareler gibi kaçtığını, kimin de aslanlar gibi mücadele ettiğini milletimiz biliyor”

AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi hakkında konuşan Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’na şahıslar adına söz alarak Kılıçdaroğlu’nu yerden yere vuran Eyüp Özsoy, “15 Temmuz gecesi kimin fareler gibi kaçtığını, kimin de aslanlar gibi mücadele ettiğini milletimiz çok iyi biliyor” dedi.

“SİZİN YURT DIŞINDA GİDECEK ÇOK YERİNİZ OLABİLİR…”

Özsöy konuşmasında: “Yalanı ve iftirayı siyaset tarzı haline getiren, kasetle işbaşına gelmiş Cumhuriyet Halk Partisi’nin başındaki kişi dün yine sayın cumhurbaşkanımız ve ailesine iftiralar atarak kendisine verilen görevi yerine getirdi. Buradan, Gazi Meclisi’mizden Kemal Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum: ‘15 Temmuz gecesi kimin fareler gibi kaçtığını, kimin de aslanlar gibi mücadele ettiğini milletimiz çok iyi biliyor. Sizin yurt dışında gidecek çok yeriniz olabilir ama biz bu topraklarda doğduk, bu topraklarda yaşadık ve inşallah bu topraklarda öleceğiz.’ Bizler korkak gibi yaşamaktansa adam gibi ölmeyi tercih edenlerdeniz. Biz atalarımızdan böyle gördük” diye konuştu.

selyus