Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Kasım 2023

Faruk İbrahim Özbek, “Kadıköy’ün kronikleşen sorunlarını çözmek için yola çıktım”

Kadıköylü İşadamı ve önceki dönem MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Faruk İbrahim Özbek, Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

İkameti ve iş yeri Kadıköy’de olan ve yaşadığı kenti çok sevdiğini söyleyen Özbek, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığına giderek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaparak evrakını İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya’ya teslim etti.

Faruk İbrahim Özbek adaylık süreci ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hiç bir hizmet üretmeden, alt yapı üst yapı yatırımları yapmadan, sorunları çözmek yerine sorun yaratan belediyecilik anlayışla Kadıköy halkının hassasiyetlerinden faydalanarak Kadıköy halkının iradesine ipotek koyan zihniyeti değiştirmek için, AK Partimizin deneyimli kadrolarıyla, teşkilatımızın cefakar mensuplarıyla tam saha çalışmalarımızla artık Kadıköy’de değişimi başlatmaya adayım.

Tam 45 yıldır Kadıköy’ün her caddesinde, her mahallesinde, her sokağında her görüşten her düşünceden yaşlısından gencine 7’den 70’e tüm Kadıköylüler iyi günde kötü günde bir ve beraber olduk.

Şimdi de sevdam olan Kadıköy’e ve Kadıköy’ün güzel insanlarına hizmet etmek için

AK Parti’den Kadıköy Belediye Başkanlığına aday olmak için yola çıktım.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.”

selyus