Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Ekim 2021

Gaye Zayıf, “Hadsiz Şükrü Genç, sen çobana kurban ol!”

Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’de katıldığı bir programda ‘Şişli, Beykoz ve Kağıthane’de yaşayan vatandaşları “çoban” diyerek kendi zihniyetince küçümsedi.

Peygamber mesleği olan çobanlığa hakaret eden Genç, “Arkadaşlar Şişli, Beykoz diğer Kağıthane Sarıyer’in yanında çoban ya lütfen ya kendi değerinizi bilin biraz ya” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Gaye Zayıf, sosyal medyadan #HaddiniBilŞükrü heşteki (Hashtag) açarak Sarıyer’in CHP’li  Belediye Başkanı Şükrü Genç’e çok sert tepki koydu.

“PEYGAMBER MESLEĞİDİR, GURUR DUYARIZ”

Şükrü Genç’in bu açıklamasını eleştiren ‘sen çobana kurban ol’ diyen AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Gaye Zayıf, “Bu hadsiz sözlerin sahibi CHP’li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç.

Hakaretin çobanlara mı, Beykozlulara mı bilemedim ama çobanlık Peygamber mesleğidir, gurur duyarız. Bir de bizim Beykoz’da  hiç kimse Sarıyer’in resmini çalıp Beykoz muş gibi paylaşmaz…!!! Bil istedim…!!!”

selyus