Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Temmuz 2020

Gelecek Partisi, İstanbul Kongrelerini Esenyurt ilçesinden başlattı

Gelecek Partisi İstanbul’da İlçe Kongrelerine İstanbul’un en büyük ilçesi Esenyurt’tan başladı. Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılan kongreye binlerce vatandaşın katılımla ilgi gösterdiği görüldü.

Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Kongresine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, diğer ilçelerin ilçe başkanları katıldı.

ŞAHİN, “GELECEK PARTİSİ 83 MİLYONUN ORTAK ADRESİDİR”

İlçe Başkanı Veysel Karatay‘ın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede İl Başkanı İsa Mesih Şahin de coşkulu bir konuşma yaptı. Şahin konuşmasında “Gelecek Partisi büyüyor, güçleniyor ve emin adımlarla İstanbul’un umutlu yarınlarına yürüyor. Biz doğru bildiğimiz yoldan, erdemli ve ilkeli siyasetimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Çocuklarımızın adil ve müreffeh bir Türkiye’de yaşaması için mücadele edeceğiz. Gelecek Partisi 83 milyonun ortak adresidir” mesajlarını verdi.

DAVUTOĞLU, “HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR”

Binlerce katılımcının coşkulu tezahüratları ile kürsüye çıkan Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ise “Emin adımlarla güçlenerek geleceğe yürüyoruz. Partiyi kuramaz dediler kurduk, Teşkilat kuramaz dediler kurduk ve kongrelerimizi de yapıyoruz. Kongrelerimizi bitirip kendi gücümüzle seçime gireceğiz.” mesajı verdi. Esenyurt kongresindeki coşku üzerine Davutoğlu, “ümidi dalga dalga büyütüyoruz. Her şey yeni başlıyor.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Kongresi sonucunda Kurucu İlçe Başkanı Veysel Karatay güven tazeledi.

selyus