Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mart 2023

Genç, dinamik ve Türkiye sevdalısı İbrahim Deniz milletvekili aday adayı oldu

Samsunlu konfederasyonlar, federasyonlar ve derneklerin desteklerini alan İbrahim Deniz, aday adaylık başvurusunu yoğun katılımla gerçekleştirdi.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, Federasyon Başkanları ve yöneticilerin sadece sözde değil yanında bulunarak da desteğini alan İbrahim Deniz, AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adaylık başvurusunda bulundu.
DEGEM Gemi Bakım Onarım /HANCARA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı, SAMKON Genel Başkanvekili, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi, Tuzla Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi, Samsunlu Konfederasyon, Federasyonlar ve Derneklerin desteklerini alan İbrahim Deniz, yoğun katılımla aday adaylık başvurusunu İl Başkanlığına gerçekleştirdi.
AK Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı İbrahim Deniz, başvurusundan sonra yaptığı önemli açıklamalarda, “Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı ve Federasyon Başkanları ve yöneticilerin sadece sözde değil yanımda bulunarak heyecanlı günümde yalnız bırakmadılar, tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kuruluşundan günümüze her kademesinde aşkla şevkle çalıştığım, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda aynı zamanda yol yürümekten her zaman onur ve şeref duyduğum, hiçbir zaman sıradan bir siyasi parti olarak görmediğim bu dava hareketin, ülkenin umudu ümidi olan AK Partimize bugün itibariyle milletvekili aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. Hep birlikte inşallah her zamankinden daha çok sahada olup vatandaşlarımızla birebir görüşeceğiz. Aziz milletimiz için mevcut yapılan yatırımları yıkma dışında herhangi bir icraat vaat etmeyip, şimdiden makam paylaşanlara, paylaşamayıp kavga edenlere, Şehit Ömer Halisdemir’i bir gün dahi savunmayıp, onlarca insanın kanını elinde taşıyan terörist Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya özgürlük isteyenlere karşı bugün AK Parti’den milletvekili aday adayıyım.
14 Mayıs’ta Milli Duruş sergileyenler kazanacak. Ülkemizin ekonomisini şimdiden IMF’ye teslim etme vaadinde bulunanlar değil, milli ekonomi diyenler kazanacak. ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefimiz, hemen şimdi parolasıyla 15 Mayıs sabahı aşkla inançla hep birlikte el ele, omuz omuza yürüyerek hep birlikte kazanacağız. Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek İstanbul halkı kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.
İbrahim Deniz konuşmasını şöyle sürdürdü:
“6 Şubat günü 11 ilimizde asrın depremini yaşadık. Devletimizin büyüklüğü, milletimizin dayanışma gücü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile yaraları sarmaya çalışıyoruz. Gerek SAMKON genel başkanımız ve tüm federasyonlarımızla ve İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Olarak da İstanbul Valiliğimizce de desteklerimiz devam edecektir” diye konuştu.


İBRAHİM DENİZ KİMDİR?
İbrahim Deniz, 12. 03. 1983 Samsun Alacam’da doğdu. Eğitimini Taşkelik Köyü İlkokulu, Alaçam İmam Hatip Orta Okulu eğitimlerini tamamladı. Eğitimine Pendik Elçi Akşam Lisesi sonrasında Topkapı Üniversitesiyle İstanbul’da tamamladı. Çok iyi derecede İngilizce konuşmakta ve yazmaktadır.
2000 yılından bu yana Gemi Tamir, Bakım Onarım ve Deniz Taşımacılığı sektöründe yüksek tecrübe ve bilgi birikimine sahip, Deniz İşletmeciliği alanlarında idari yöneticilik yapan, filosunda 2 Adet 5000 Dwt ticari gemi bulunan DEGEM Gemi Bakım Onarım ve HANCARA Denizcilik Firmalarının Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta. 2005 yılında AK Parti Çatısı Altında Başlayan siyasi kariyeri, partinin her kademesinde çeşitli görevlerde sürmektedir ve İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği ile birlikte Samsun’un Sivil Toplum Örgütlerinin Çatı Kuruluşu Samsun Sivil Toplum Örgütleri Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkan Yardımcılığı görevlerine devam etmektedir. Mesleği gereği yurtdışı ziyaretleriyle birçok ülkeyi dolaşan deniz evli ve üç çocuk babasıdır.

selyus