Altılı Koalisyon’a bir mesaj da HDP eski Milletvekili Altan Tan’dan geldi. Ekrem İmamoğlu’nun belediye seçimlerini kazanmasına ilişkin konuşan Altan Tan, “İmamoğlu’na gülüyorum seçimi kendisi kazandı zannediyor” dedi.
Altılı Koalisyon Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan’ı ziyaret edecek. Bu ziyaret öncesi HDP cephesinden dikkat çeken açıklamalar geliyor. Altılı Koalisyon’a bir mesaj da HDP eski Milletvekili Altan Tan’dan geldi. Altan Tan, Ekrem İmamoğlu’nun konuşmalarını görünce güldüğünü söyledi ve “Seçimleri kendisinin kazandığını zannediyor” dedi.
Türkiye’de 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için geri sayım sürüyor. Altılı Koalisyon’un Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destek görüşmeleri için HDP’ye gidecek.
KILIÇDAROĞLU: NEDEN ERTELENDİĞİNİ HDP’YE SORUN
Ertelenen görüşme için geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu ilginç bir ifade kullanarak “Neden ertelendiğini ev sahibi HDP’ye sorun” diye cevap vermişti.
HDP’DEN MESAJ ÜSTÜNE MESAJ
Öte yandan HDP cephesinden de Altılı Koalisyon’a mesajlar ardı ardına verilmeye devam ediyor. HDP tam anlamıyla Altılı Koalisyon’a ağırlığını koymak adına tüm kozlarını oynuyor. Son olarak HDP eski Milletvekili Altan Tan canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altan Tan, belediye seçimlerinin HDP seçmeni sayesinde kazanıldığını ilginç bir örnekle açıkladı.
“EKREM İMAMOĞLU’NA GÜLÜYORUM”
Tan, Ekrem İmamoğlu’nun bazı açıklamalarını gördüğünde güldüğünü söyledi. Tan’ın bu tepkisinin nedeni ise İmamoğlu’nun seçimleri kendi başarısıyla kazandığı yanılgısına kapılması.
“SEÇİMLERİ KENDİSİ KAZANDI ZANNEDİYOR”
Altan Tan, “Ekrem İmamoğlu’nu izlerken gülüyorum. Seçimleri kendisinin kazandığını zannediyor. Kimse onu tanımıyordu bile vatandaşlar tanımadan oy verdi” dedi. Akşam gazetesi
HDP’li Tan, “İmamoğlu’na gülüyorum, seçimi kendisi kazandı zannediyor”
Benzer Haberler
-
İlçe Başkanı Feyzullah Torlak, CHP’li Sancaktepe Belediyesi’nin adeta 2 yıllık röntgenini çekti
-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’dan Kağıthane’ye ziyaret
-
Bakan Göktaş: “Romanların yoğun yaşadığı 22 ilde bugüne kadar toplam 6 bin 720 konut yaparak vatandaşlarımıza teslim ettik”
-
Ressam Meryem Köylü, özgürlüğün renklerini tuvallere yansıttı
-
Şile Belediyesi borç batağında
-
Başkan Torlak, eski Bakan Karaismailoğlu ile birlikte Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret etti
-
Erkan Yıldırım, “Yerel yönetimler; Gönüller yapmak, insanların hayatına dokunmak ve şehre bir ruhu kazandırmaktır”
-
Milletvekillerine din kültürü, genel ahlak ve edep dersleri verilsin
-
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey görevden uzaklaştırıldı
-
Taha Sarıcaoğlu, “Üsküdar için, milletimiz için azimle çalışmaya devam ediyoruz”
-
AK Parti Ataşehir İlçe Danışma Meclisinde yerel siyaset istişare edildi
-
Bakan Tekin: “AK Parti Türkiye’de insan haklarını, yasaksız bir Türkiye’yi politik uygulamalarının odağına yerleştirmiş ve ona göre hareket etmiştir”


