Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 3 Temmuz 2016

Başkan Erdem, “Çalışmalarımızla İstanbul’a örnek olduk”

Belediye personeliyle bayramlaşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bizlere emanet edilen bu kenti daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu kentin güzelliklerine güzellik, topluma katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla İstanbul’a örnek olduk ve yine örnek çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ramazan Bayramı öncesi mesainin son günü belediye personel ile bayramlaştı. 1 Temmuz Cuma günü belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile Sancaktepe Belediyesine bağlı birimlerde görev yapan personelle bir araya gelen Başkanı Erdem kısa bir konuşma yaptı.

Sancaktepe’ye hizmet etmenin bir onur olduğunu ifade eden Başkan Erdem, “Bizlere emanet edilen bu kenti daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu kentin güzelliklerine güzellik, topluma katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla İstanbul’a örnek olduk ve yine örnek çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ramazan ayının yardımlaşma, birlik ve beraberlik içinde geride kaldığını ve Sancaktepe Belediyesi olarak Ramazan’ın en iyi şekilde geçmesi için çeşitli etkinler hayata geçirdiklerini hatırlatan Erdem, “İftar sofralarında vatandaşlarımızı buluşturduk. İhtiyaç sahiplerine gıda ve giyecek yardımlarında bulunduk. Ramazan ayını en iyi şekilde geride bıraktık” diye konuştu. Başkan Erdem, ayrıca Ramazan ayı süresince yoğun bir şekilde çalışan personele teşekkür etti.

selyus