Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Temmuz 2015

Hüseyin Sağ’a çirkin saldırı

CHP Kadıköy ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, spora giderken arkadan arabasına çarpan 3 maganda tarafından burnu ve çenesi kırılarak darp edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP’li meclis üyesi Hüseyin Sağ, saldırıya uğradı. Kadıköy Göztepe’deki evinden spor yapmak üzere çıkan Hüseyin Sağ, aracıyla hareket halindeyken takip eden üç kişi önce Sağ’ın otomobiline arkadan hafifçe çarptı. Otomobili durdurup aşağı inen CHP’li meclis üyesi Sağ hasarı kontrol ederken, saldırganlar yumruk ve tekme atmaya başladı. Saldırganların elinden güçlükle kurtulan Hüseyin Sağ, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Kırılan burnundan ameliyat olan Sağ’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

 

BURNU VE ÇENE KEMİĞİ KIRILDI

CHP’den hem Kadıköy, hem Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği yapan Hüseyin Sağ 10 yıldır inşaat projelerine karşı yürüttüğü mücadelelerle tanınıyor. Sağ, olay için “13.00 gibi Göztepe’deki evimden çıktım. Aracımla 150 metre gittikten sonra, bir araç arkadan aracıma çarptı. Arabadan hasara bakmam için indiğimde üç kişi birden üzerime saldırdı. Burnum ve çene kemiğim kırıldı. Adamlar çok profesyoneldi” dedi.

Başta Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu olmak üzere CHP ve AK Parti Meclis Üyeleri, Kadıköy Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ’a yapılan bu saldırıyı şiddetle kınadıklarını açıkladılar.

Bizde İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Hüseyin Sağ’a çok geçmiş olsun dileklerimiz iletiyor, kendisine yapılan çirkin saldırıyı kınıyor ve adaletin ivediyle tecelli etmesini umid ediyoruz.

Etiketler:
selyus