Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Temmuz 2015

Kadıköy’ü yönetenler aynı sofrada buluştu

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Geleneksel STK ve Bürokrat İftarı’na önemli isimler katıldı. 8 Temmuz Çarşamba günü Devlet Demiryolları Fenerbahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar programında İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Geleneksel STK ve Bürokrat İftarı’na önemli isimler katıldı. 8 Temmuz Çarşamba günü Devlet Demiryolları Fenerbahçe Sosyal Tesislerinde İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde gerçekleşen iftar buluşmasına AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karataş, Kadıköy İlçe eski Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, Eğitim Bir Sen 3 No’lu Şube Başkanı Halil İbrahim Kolancı, Ulusal gazeteciler Hikmet Genç, Süleyman Özışık ve ağabeyi Baki Özışık, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, Kadıköy Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Faysal Akay, belediye meclis üyeleri, bürokratlar ve STK yöneticileri katıldı.

“DOSTLARIMIZLA, KARDEŞLERİMİZLE AYNI SOFRADA OLMAK İSTEDİK”

Misafirlerine önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz Sivil Toplum Kuruluşları, Kadıköy Bürokratları ile Kanaat Önderleri iftar programımızda sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu geleneğimiz her devam edecek. Biz biliyoruz ki Ramazan Ayı birlik beraberliğin ve kardeşliğin adıdır. Ramazan Ayı paylaşmanın adıdır. Ramazan Ayı kardeşleriyle ve dostlarıyla aynı sofrada olmanın adıdır. İşte bizde bu noktadan hareketle siz çok değerli dostlarımızla, kardeşlerimizle ve sevdiklerimizle aynı sofrada bir olmak, beraber olmak istedik. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve bu geceyi anlamlı kıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

“DERDİMİZ ÜLKEMİZİ ÇOK DAHA İLERİLERE TAŞIMAK”

Başkan Şahin, “Değerli misafirler bu akşam burada ilçemizin farklı kesimlerinden çok kıymetli isimler var. Siyasiler, basın mensupları, bürokratlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri var. Esasında ülkeyi başarılı kılacak bütün kesimler burada. Eğer Türkiye’nin, ülkemizin büyük bir devlet olmasından bahsedeceksek burada bulunan bütün kesimlerin bir olmasından, beraber olmasından geçer diye düşünüyorum. Bizler üzerimize düşen görevi hakkıyla yapmaya çalışan insanlarız. Bizler Kadıköy’de, bulunduğumuz mekanda insana hizmet etmeye gayret edenler konumundayız. Ve buralarda olduğumuz sürece de bu gayreti göstererek elimizden geldiğince hizmet edeceğiz inşallah. Tabi sizlerden beklentilerimiz var. Türkiye artık o eski Türkiye değil. 13 yılda hiç kimsenin inkar edemeyeceği kadar çok büyük yol aldı. Buna hiç kimse itiraz etmeyecektir diye düşünüyorum. Türkiye artık çok daha büyük hedeflere doğru yelen açıyor. Her ne kadar bu süreçte bir sekte görünse de inanıyorum ki Türkiye çok daha iyi noktalara gelecektir. Biz buna inanıyoruz. Bunun için gayret gösteriyoruz. Derdimiz ülkemizi çok daha ilerilere taşımak. Başka hiçbir derdimiz yok. Tabi biz siyasetçiler olarak bunu yaparken, toplumun farklı kesimlerinden, Sivil Toplum Kuruluşlarının bu hareketimize katılımlarını bekleriz. Bürokratlarımızdan en iyi hizmeti vermelerini bekleriz. Basın mensuplarımızdan da bu sürece ellerinden geldiğince olumlu katkı vermelerini bekleriz. İnşallah biz, siz, herkes işini çok iyi yaptığında ülkemiz çok daha iyi yerlere gidecektir diye düşünüyorum” dedi.

Etiketler:
selyus