Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Haziran 2021

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, enerji dolu Ümraniye teşkilatı ile buluştu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye teşkilatı ile buluştu. Ümraniye İlçe Başkanı Avukat Mahmut Eminmollaoğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen programdan son derece memnun kalan Başkan Kabaktepe, özellikle de teşkilatları her an seçim olacakmış gibi heyecanlı ve hazır bulmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

AK Parti Ümraniye teşkilatlarının bağrında yetişen ve üç dönem başarıyla Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yardımcılığını yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doktor Maliki Eder Batur’un da hazır olduğu toplantıda, ayrıca Anadolu Yakası’nın sevilen ve çalışkanlığı ile takdir edilen ismi Seçim İşleri’nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Şengül Karsı ile AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nın sevilen, sayılan ve kendisinden övgüyle bahsedilen Başkanı Avukat Doktor Rabia İlhan Ümraniye teşkilatı ile beraberdi. Yine toplantıya belediye başkanı İsmet Yıldırım, kadın kolları başkanı Hülya Taşçı ve gençlik kolları başkanı Muhammet Burak Çiftçi de katıldı..

ÜMRANİYE TEŞKİLATI HEYECAN DOLU

Toplantıda kürsüye çıkan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devem edeceğiz. Bunun için ilk startı da Ümraniye’de verdik. Burada gördüğüm ve aldığım elektrikten yola çıkarak diyorum ki; bu toplantıya geldiğime çok mutlu oldum. Çünkü seçime hazır bir teşkilat gördüm. Heyecanlı ve enerji dolu teşkilat gördüm” dedi.

Konuşmasını sürdüren Kabaktepe, “Ne olursa olsun cumhurbaşkanımızın dizinin dibinde 2023’de hep beraber birlik ve berberlik içerisinde yürümeyi başaracağız ve 60+1’le İstanbul’dan cumhurbaşkanımızı Ankara’ya göndereceğiz” diye konuştu.

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları’nın coşkusu, heyecanı ve kararlı duruşunu takdir eden İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bu inanmış gençlikle özçekim yapmadan salondan ayrılmadı…

selyus