Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Eylül 2018

İnkılap Mahallesi Kadın Kolları’nın ekip ruhu fotoğraflara yansıyor

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı mahallelerde güçlü bir şekilde yapılanması meyvelerini vermeye başladı. Yılların siyasetçisi Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın ekip ruhu anlayışından yola çıkan ve İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun teşkilatlara davranışını örnek alan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, mahallelere önem vererek güçlü ve etkili yönetimler oluşturdu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Taşçı tarafından görevini layikiyle yapacağı inancıyla mahalle başkanı olarak atanan İnkılap Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yaşar, mahalle yönetim toplantılarını kalabalık ekiple yapıyor. Sanki ilçe yönetim toplantısı gibi masanın etrafı dolu ve her bir kadın yöneticide Mahalle Başkanları Zeynep Yaşar ile bir bütün olmuş.

Sosyal Medya’yı da çok iyi kullanan İnkılap Mahallesi Kadın Kolları, ‘Haftalık Olağan Toplantı’sını Ümraniyelilere duyurabiliyorsa demek ki bu ekipte bir cevherlik var.

Bu arada mahalleden sorumlu İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi de bu mahalle kadın kollarını verimli toplantılarından dolayı ilçeye rapor etmeli…

Hatta bu ekip ruhunu İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü de, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam da görmeli ve örnek bir mahalle olarak ödüllendirmeli.

Ümraniye’de diğer mahallelerinde farklı olmadığını düşünüyoruz.

selyus