İsa Mesih Şahin, “En büyük payemiz, 15 Temmuz mücadelesi”

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde, o gecenin kahramanlarından birisi olan İstanbul Teşkilatlarının sevilen ismi Av. İsa Mesih Şahin’in 15 Temmuz’la ilgili videosu dikkatimizden kaçmadı.

15 Temmuz gecesi bütün teşkilatını ve üyelerini erken saatlerde sokağa çağıran AK Parti Kadıköy’ün önceki dönem İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, ilçe başkanlığı önünde toplanan binlerce Kadıköylüyü motive etmek için yaptığı konuşmada “Sabaha kadar buradayız, gerekirse bir hafta buradayız, bir ay buradayız, bu iş bitene kadar buradayız “ diyerek darbeye meydan okumuştu.

Konuşmasına “gün beraber olma günü, mesele Türkiye meselesi“ diye devam eden Şahin, daha sonda Metrobüs yolundan binlerce Kadıköylünün önünde Şehitler Köprüsüne yürümüştü.

Köprüde darbeciler teslim olana kadar ekibiyle beraber köprüde direnenler arasında yer alan, doktor eşiyle beraber yaralılara müdahale eden İsa Mesih Şahin bugüne gelindiğinde ise 15 Temmuz’la ilgili çok anlamlı Mesajlar veriyor.

Şahin, “Bizim siyaset yaptığımız dönemde öyle büyük bir payemiz varki, o da 15 Temmuz mücadelesinin içinde yer almaktır. Bu paye bizim şerefimizdir, şanımızdır ve siyasetteki en büyük kazancımızdır” diyor.

İSTANBUL’DA TEŞKİLATLARINA İLK MESAJI ATAN İSİM ŞAHİN OLDU

 

selyus