Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Ocak 2016

İsa Mesih Şahin’in arşivindeki değerli bir fotoğraf

Kadıköy’e değer katan bir 2015 yılı fotoğrafı. Kadıköy’de Mevlana Felsefesi ile kim olursan ol gel diyerek herkesi kucaklayıp hümanist bir siyasi duruşla tüm kesimlerin taktirini alan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Dünya Lideri Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan ile Kadıköy’de buluşmanın onurunu yaşadı.

Şöyle bir geriye dönüp te 2015 yılına baktığımızda Kadıköy’ün güzel buluşmalara da ev sahibi olduğuna zaman zaman şahitlik ettik. Kadıköy’de Mevlana Felsefesi ile kim olursan ol gel diyerek herkesi kucaklayıp hümanist bir siyasi duruş sergileyerek tüm kesimlerin taktirini alan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Dünya Lideri Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu.   

Bu güzel buluşmayı anlamlı kılanda Ahmet Sani Gezici Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi’nin açılışı idi. Ev sahibi AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, son yüzyılın gelmiş geçmiş en büyük devlet adamı, Dünya Lideri, AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kendi ilçesi Kadıköy’de ağırlamanın onurunu yaşadı.

Türkiye’nin en genç İlçe Başkanı Unvanını elinde bulunduran Başkan Av. İsa Mesih Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü de olsa hasbihal ederek Kadıköy’de ki gelişmeleri aktarma fırsatı buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkan Şahin’in gözlerinin içindeki siyasi heyecanı ve parıltıyı gördüğünü de fotoğraftaki duruşlarından anlıyoruz.

Yolun açık olsun İsa Mesih Şahin. 2019 yılı, senin yılın olsun inşallah…

selyus