Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem İçerenköy’de komşularını ziyaret etti.
Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Başkan Adayı İsmail Erdem, seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürüyor. Başkan İsmail Erdem 34 yılını geçirdiği İçerenköy Mahallesi’nde komşularını ziyarette bulundu. Günün erken saatinde itibaren Türkiye’nin en kalabalık 7. mahallesini gezen Erdem, esnaf ve vatandaşın isteklerini yakından dinledi.
34 yıllık komşularının Ataşehir’den aday olduğunu öğrenen İçerenköylüler, hayırlı olacağını ve Ataşehir’e en iyi hizmeti yaparsa İsmail Erdem Başkanın yapacağını belirttiler.
İsmail Erdem, 34 yıllık İçerenköylü komşularını ziyaret etti
Benzer Haberler
-
İhraç talebiyle PM’ye sevk edilen CHP’li Çakır partisinden istifa etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hiçbir ayrım yapmadan şehrine hizmet edenin yanında, şehrini yağmalayanın karşısında olacağız”
-
AK Parti Üsküdar’dan anlamlı ziyaretler
-
Terörsüz Türkiye sürecinde hangi aşamadayız? Ömer Çelik’ten açıklama
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeni Türkiye’yi herkes kabullenecek”
-
Başkan Özdemir, “İstanbul’un sahipsiz olmadığını İstanbullulara hizmet ederek göstermeye devam edeceğiz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Suçu geçim kapısı haline getirmiş hiçbir alçağa kaptıracak tek bir gencimiz yoktur”
-
MGK Bildirisi: “Türkiye, Gazze’de istikrarın teminatı olacak mekanizmalarda sorumluluk üstlenmeye hazır”
-
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Taviz ve pazarlık söz konusu değildir”
-
AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, yoğun katılımla gerçekleşti
-
AK Parti Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik: “81 Hayal Bir Türkiye”
-
“350 bin” sosyal medyada gündem oldu


