Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Mart 2019

İsmail Erdem, Ataşehir’i Sancaktepe’ye yaptıklarımızın fazlasını yapacağız

Örnek Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret eden AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ataşehirlilerin isteklerini dinleyen Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe’de yaptıkları projelerin ve hizmetlerin yapacakları hizmetler için referans olduğunu söyleyerek, Sancaktepe’ye yapılan hizmetlerin fazlasını Ataşehir’e yapacaklarını söyledi.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Örnek Mahallesi semt pazarını ziyaret ederek, esnafın ve vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgilendi. Pazar önünde AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından kurulan AK Nokta’ya uğrayan Başkan İsmail Erdem burada halk ile fotoğraf çektirdi.

“SANCAKTEPE’YE YAPILAN HİZMETLERİN FAZLASINI ATAŞEHİR’E YAPACAĞIZ”

Ataşehir Örnek Mahallesi’nde bulunan semt pazarında İsmail Erdem’i gören vatandaşlar başkanı Sancaktepe’de yaptığı hizmetlerden tanıdıklarını söyleyerek, Sancaktepe’ye yapılan hizmetlerin aynısının Ataşehir’e de yapılmasını istediler. Ataşehirlilerin isteklerini dinleyen Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe’de yaptıkları projelerin ve hizmetlerin yapacakları hizmetler için referans olduğunu söyleyerek, Sancaktepe’ye yapılan hizmetlerin fazlasını Ataşehir’e yapacaklarını söyledi.

selyus