Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Mart 2021

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, “Bu iş ‘tamam inşallah.’ İnanıyoruz, başaracağız!”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul ilçe teşkilatları ziyaretlerine Esenyurt’tan “Vira Bismillah” diyerek başlamıştı.

Esenyurtlu ilçe teşkilat mensuplarından ‘durmadan yorulmadan’ çalışarak Esenyurt Belediyesini geri alacaklarının sözünü alan Başkan Kabaktepe, bu sefer Maltepe İlçe Başkanlığına giderek ziyaretlerini sürdürdü.

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Doktor Rabia İlhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk ekşilik etti.

İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz’in öncülüğünde Maltepe’de büyük bir coşku ile karşılanan Kabaktepe teşkilatların gözündeki parıltıyı görünce, “Bu iş TAMAM inşallah. İnanıyoruz, başaracağız!” dedi.

Maltepe İlçe binasında dikkatlerden kaçmayan güzel bir görüntü ise geçmiş yıllarda büyük özveriyle görev yapan önceki dönemlerin ilçe başkanları da salondaydı. Teşkilatların sevilen ve sayılan ismi Kurucu İlçe Başkanı Adem Göktaş, sonraki dönemler ilçe başkanlığı yapan Avukat Kamil Barkır ile Avukat Ümit Çoban ve Mehmet Erikçi Başkan Kabaktepe’yi karşılayanlar arasındaydı.

MEHMET KARADENİZ, “SEÇİM 2 SENE SONRA DEĞİL 2 SAAT SONRAYMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ. SÖZÜMÜZ SÖZ!”

Ana kademesiyle kadın ve gençlik kollarıyla, mahalle teşkilatlarıyla bir bütün olduklarını ifade eden Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz, “İl Başkanımız sayın Osman Nuri Kabaktepe Maltepe teşkilatımızı ziyaret ederek heyecanımızı katmerledi. 2023 tamam, 2053’te tamam diyerek bu yola çıktık. Başkanımızın da dediği gibi seçim 2 sene sonra değil 2 saat sonraymış gibi çalışacağız. Sözümüz söz! Rabbim bizleri muvaffak etsin” diye konuştu.

KABAKTEPE, “İSTANBUL TEŞKİLATLARI OLARAK RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ARKASINDA OLDUĞUNU BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ”

Tüm İstanbul teşkilatlarına Maltepe’den seslenen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Maltepe’yi AK Parti Belediyeciliğine kavuşturacak İlçe Teşkilatımızla buluştuk. Teşkilatımızın gayreti ve heyecanıyla, geçtiğimiz haftalarda yaşanan çöp rezaletini zihniyetiyle beraber 2024’te ortadan kaldıracağız. Hepinize tüm il başkanlarımız ve teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum. Ama bu sefer öyle bir güçle ve patlamayla İstanbul teşkilatlarının sesini ve İstanbul’un Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduğunu öyle bir göstereceğiz ki “Dünya 5’ten büyüktür” dediğinin sembol sesini 2023’te tüm dünya duyacaktır. Sözümüz söz. Bu iş TAMAM inşallah. İnanıyoruz, başaracağız!” dedi.

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, “Sevdamız Maltepe’miz için daha güçlü ve sağlam adımlarla “İnandığımız Yolda Yürümeye” devam ediyoruz.” dedi.

selyus