Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Ekim 2016

İstanbul İl Kadın Kolları TBMM’de

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Grup Toplantısında Başbakanı dinlediler. Ardından Bakan Kaya ve Milletvekili Satır’a bir ziyaret gerçekleştirdiler.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne çıkarma yaptılar. Önce AK Parti Grup Toplantısına giden Başkan Döğücü ve ekibi, Başbakan Binali Yıldırım’ı dinledikten sonra Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ile birlikte AK Parti Kadın Milletvekilleri ile toplu fotoğraf çektirdiler.

Grupta yoğun ilgiyle karşılaşan Türkiye’nin başarılı ekibi Başkan Döğücü ve Yürütme Kurulu, gazi meclisi de gezme fırsatı da buldu.

Daha sonra AK Parti Kurucu Üyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır’ı, ardından da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.  Her iki ziyaret te samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Döğücü, Bakan Kaya ve Milletvekili Satır’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti. 

selyus