Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Mart 2015

İstanbul İl Kadın Kollarının duygu dolu buluşması

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin, yeni aday İffet Polat, il kadın kolları yönetim kurulu ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla birlikte önce Eyüp Sultan El Ensari Hazretlerini ziyaret ederek dualar ettikten sonra bir akşam yemeğiyle birlikteliklerini sürdürdüler. Birliktelikte duygu dolu anlar yaşandı.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı görevindeyken ürettiği önemli projeleri ve yaptığı başarılı çalışmalarıyla Türk siyaset tarihine adından her zaman söz ettirecek olan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin, bayrağı daha da yukarılara çıkarması için İffet Polat’a devrediyor. Başkan Av. Özlem Zengin, milletvekili aday adayı olunca AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezinden İstanbul İl Başkan adayımız İffet Polat’tır diye açıklama geldi. İstanbul İl Kadın Kollarının içinde saklı ve öne çıkmayan bir değer olan Polat, kuruluşundan bu yana partisine başarıyla hizmet etmiş ve hizmet etmeye devam eden bir isim. Hani derler ya tam oturdu diye. Evet, İffet Polat İl Kadın Kolları Başkanlığına tam oturdu. Ana Kademe İl Başkan Yardımcılığından gelen ve İl Kadın Kolları Başkanlığını mükemmel bir süreçle yürüten Av. Özlem Topal’dan sonra en az onun kadar donanımlı bir isim gelmeliydi. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı da bunu iyi bildiği için örnek çalışmalarıyla Türkiye’de ses getiren ve çok önemli değerleri bünyesinde bulunduran İstanbul İl Kadın Kollarının içinden İffet Polat gibi bir cevheri ortaya çıkarıp isabetli bir kararı da almış oldu.  

ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HAKKINDIR

AK Parti İstanbul siyasetinin temel taşlarından olan ve gösterdiği üstün başarı çizgisiyle de milletvekilliğini anasının ak sütü gibi hak eden Başkan Zengin, bir taraftan milletvekilli aday adaylığı çalışmalarını yürütürken diğer taraftan da 3 yıl birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla yavaş yavaş vedalaşmaya başladı. Başkan Zengin, İl kadın kolları yönetim kurulu ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla birlikte önce Eyüp Sultan El Ensari Hazretlerini ziyaret ederek dualar ettikten sonra bir akşam yemeğiyle birlikteliklerini sürdürdüler. Duygu dolu anların yaşandığı gecede yapılan konuşmaların ardından başkan Zengin’e çeşitli hediyeler taktim edildi.

“DUALAR ETTİK, ANILARIMIZI ANLATTIK, AĞLADIK, GÜLDÜK”

Duygu dolu anların yaşandığı geceyle ilgili bir açıklama yapan Nurdan Özyazar, “Biz bu gece Eyüp Sultan’ın maneviyatı içeresinde Özlem başkanımızdan yeni dönem için İffet başkanımızı emanet aldık. Dualar ettik, anılarımızı anlattık, ağladık, güldük ve en çokta güzel bir aile oluşumuzun şükrünün tadına bir kez daha vardık.” dedi. Fotoğraflar: Nurdan Özyazar

 

 

 

Etiketler:
selyus