Ana Sayfa YAŞAM 5 Mart 2015

Sultanbeyli’de Mavi Marmara hassasiyeti

Sultanbeyli Belediyesi’inin destekleriyle Sultanbeyli İHH Temsilciliği ‘MAVİ MARMARA GERÇEĞİ’ konulu bir konferans düzenledi.

Sultanbeyli İHH Temsilciliği ‘MAVİ MARMARA GERÇEĞİ’ konulu bir konferansta Gazze’ye yolculuk sırasında ve İsrail askerlerinin baskınından sonra yaşanılan sıkıntılar dile getirildi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin’in Keskin’in de başından sonuna kadar titizlikle takip ettiği programa konuşmacı olarak katılan Mavi Marmara yolcularından Av. Gülden Sönmez ve Cemal Yılmaz devam eden hukuki süreçle beraber elde edilen hukuki ve siyasal kazanımları dinleyiciye anlattılar. Av. Sönmez İsrail’in özellikle Deniz Hukuku üzerinde büyük ağırlığının bulunduğunu hatta bu alandaki avukat bürolarının tümünün Siyonistlerin kontrolünde olduğunu dile getirdi.

Mavi Marmara saldırısında canlandırıldığı gecede Mavi Marmara olayının Filistinliler için önemli olduğu kadar İslam dünyasının hukuki gücünü gösterme adına tüm İslam alemi için de önem arzettiği belirtildi.

Bu noktada Mavi Marmara davasının 11 Mart 2015 tarihinde Çağlayan Adalet Sarayında devam edeceği ve yoğun bir katılımın gerçekleşmesi için dava arkadaşlarımızın birbirini haberdar etmeleri gerektiği vurgulandı.

Etiketler:
selyus