Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Ekim 2016

İstanbul Kadın Teşkilatlarına mükemmel bir motivasyon

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, İstanbul İlçeleri Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantılarına katıldılar. İlçe Kadın Kolları Başkanlarını organizasyonunda gerçekleşen ve kadın teşkilatlarına mükemmel bir motivasyon olan toplantılarda İlçelerden Sorumlu İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, İstanbul İlçeleri Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantılarına katıldılar. İlçe Kadın Kolları Başkanlarının organizasyonlarında gerçekleşen toplantılarda İlçelerden Sorumlu İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Çok iyi düşünülmüş bir strateji olan ve 39 ilçeyi aralarında paylaşan Kadın Kolları Yürütme Kurulu üyeleri, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aktardılar. Çok yoğun ve gündemli günlerin olduğunu anlatan Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcıları, İlçe Kadın Kolları Başkanlarından yaptıkları çalışmaları dinlediler.

Basına kapalı gerçekleşen 39 ilçedeki 39 ayrı toplantıda ilçelerdeki çalışmalar anlatıldı, mahalleler ele alındı. Ayrıca Fetullahçı Terör Örgütü ile verilecek mücadele ele alındı. Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ile aynı ortamda toplantı yapmanın heyecanını yaşayan İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri için çok iyi bir motive oldu.

 

selyus