Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Haziran 2021

Kabaktepe, “CHP liderinin hakaretlerini kendisine aynen iade ediyoruz”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ayrıştırıcı bir dil kullanarak isim vermeden hem iktidara hem de AK Parti’lilere hakaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi ve gençlere de mesaj gönderdi.

Başkan Kabaktepe paylaşımında: “CHP liderinin hakaretlerini kendisine aynen iade ediyoruz. Anadolu’ya ne kadar uzak; bu toprakların gerçeklerine ne kadar yabancılar. Bu ülkenin mayası vicdandır! Biz aynı kaptan yemek yer, birbirimizden selamı esirgemeyiz. Gençler, nasihat ettiğiniz “kötülüğe” fırsat vermez.

Ben de gençlere sesleniyorum; birbirinizden selamı hiç esirgemeyin. Dinleyin, konuşun, anlayın ve anlatın. İyiyi anlatın, güzeli anlatın. Türkiye’nin tüm dünyaya meydan okuyan kararlılığını anlatın. Tüm coğrafyalara uzanan şefkat elini anlatın. İyiliği çoğaltın. Size bu yakışır.

Heyecanıyla, aşkıyla, azmiyle; ülkemizin umudu, milletimizin geleceği, ümmetin istikbali olacak gençlere selam olsun. Kalbiniz merhametle dolsun. Nefret dili sizden uzak olsun”!

selyus