Kadıköy Belediye Meclisi CHP Grubu’nda silahlar konuştu mu?

Kadıköy Belediye Meclisi CHP Grubu’nda silahlar konuştu mu?

Kadıköy Belediye Meclisi Nisan Ayı oturumu öncesi CHP Grubunda bir CHP Belediye Meclis Üyesi yine bir başka CHP Belediye Meclis Üyesine silah çektiği iddia ediliyor!

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – Kadıköy Belediye Meclisi CHP Grubunda silahlı tehdit oldu mu? Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında CHP grubu karıştığı ve bir CHP Belediye Meclis Üyesi yine bir başka CHP Belediye Meclis Üyesine silah çekerek tehdit iddia ediliyor! CHP Meclis Üyesi Mehmet Uğur Afacan, iddia edilen tartışmalı ve silah tehditli grup toplantısının ardından meclis toplantısında Meclis 1. Başkan Vekili Yener Kazak’tan söz alarak meclis üyelerinin Kadıköy Belediye Meclisi’ne silahlı girmemesi yönünde önerge verdi. Önergeyi reddederek gündeme almayan Kazak’a ısrar eden Afacan, mecliste can güvenliği olmadığını iddia etti.

Bu önergenin meclise sunulmasının ardından söz alan Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Ömer Şahan, “Sayın başkan, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Mehmet Uğur Afacan’ın verdiği bu önergeye açıklık getirmesi lazım. Belediye meclis üyeleri gayet çağdaş modern insanlardır, konuşarak anlaşabilirler. Bu işin yakın takipçisi olacağız.” dedi.  

selyus