Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Temmuz 2015

Bu kutlu davanın sevdalılarına düşmek, şikayet etmek yakışmaz

İstanbul’da görev yapan mahalle başkanları, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının mahalle başkanlarına düzenlediği iftarda konuşan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Bize yılmak yakışmaz. Bize durmak yakışmaz. Bize, hep birlikte gönüllerimizi, ellerimizi ve var olan her şeyimizi ortaya koyarak, Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da yeniden bir zaferi planlamak ve gerçekleştirmek yaraşır. Biz böyle bir siyasi hareketiz. Bu kutlu davanın sevdalılarına düşmek, şikayet etmek yakışmaz. Bize eksiklerimiz varsa tamamlayıp koşmak yakışır.”

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen iftara, İl Başkanı Dr. Selim Temurci, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve 958 mahalle başkanı katıldı.

“SİZLERİN BAŞI ÖNE EĞİLMEMELİ”

İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda mahalle başkanlarına seslenen İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Sevinçlerimizin, üzüntülerimizin, dostluklarımızın, kaderlerimizin, yani her şeyin başladığı yer mahalledir.” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti, aslında mahallenin adıdır. Çünkü sevineceğimiz asıl yer mahalledir. İstanbul’un 958 mahallesinde sevilen bir AK Parti, tüm Türkiye’de sevilir. Onun için önce bulunduğumuz mahallelerde sevilmeyi, sevmeyi ve yüreklere nüfuz etmeyi başarmalıyız. Mahalle başkanlarımız, kendi semtinde, kendi sokağında esnafıyla iyi geçinmeli, birlikte iftar etmeli, onların derdiyle dertlenmelidir. Sivil toplum kuruluşlarıyla, komşusuyla el ele kol kola olmalıdır. Sizler, teşkilatımız için moral ve motivasyon kaynağı olmalısınız. Sizlerin başı öne eğilmemelidir. Küslük, inancımızda ve davamızda yoktur, olmamalıdır. Bizler hasbi olarak bunları yaptığımızda, AK Parti mahallelerde ve İstanbul’da daha da güçlenir.”

BİZE DURMAK YAKIŞMAZ

İl Başkanı Temurci, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler 8 Şubat’ta göreve geldiğimizde hedefimizi seçim olarak belirttik. Bunu söylerken daha önemli olarak hep şunu belirttik. AK Parti, sadece bir siyasi hareketin ve amblemin adı değildir. 7 Haziran seçimlerinden birinci parti olarak çıktık. Bizler; bir davanın, bir medeniyetin, bir geleceğin, bir idealin ve bu coğrafyada duaya dönüşmüş bir siyasi hareketin adıyız. Bize yılmak yakışmaz. Bize durmak yakışmaz. Bize, hep birlikte gönüllerimizi, ellerimizi ve var olan her şeyimizi ortaya koyarak, Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da yeniden bir zaferi planlamak ve gerçekleştirmek yaraşır. Biz böyle bir siyasi hareketiz. Bu kutlu davanın sevdalılarına düşmek, şikayet etmek yakışmaz. Bize eksiklerimiz varsa tamamlayıp koşmak yakışır.”

 

Etiketler:

İlginizi çekebilir

ENDİŞE-UMUT-2023

ENDİŞE-UMUT-2023

selyus