Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Ocak 2021

Kılıçdaroğlu’nun beynini tedavisi mümkün görünmeyen ‘mitomani’ hastalığı sardı (!)

KEMAL KILIÇDAROĞLU ‘MİTOMANİ’ HASTALIĞINA YAKALANDI!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tedavisi mümkün görünmeyen ‘mitomani’ hastalığına yakalandı. Bu hastalık Kılıçdaroğlu’nun tüm beynini sardı ama yine de Allah’tan ümit kesilmez. Onun için biz de İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Kemal Kılıçdaroğlu’na Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

KILIÇDAROĞLU, “ERDOĞAN FIRINDAN EKMEK ALMAYA 3 BİN POLİS, YÜZLERCE ARAÇLA GİDİYOR(!)”

Halk Tv de Suat Toktaş’ın konuğu olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Sarayın dışına çıkabilir mi Erdoğan? Fırından ekmek almaya giderken kaç araçla gidiyor? Kaç polisle gidiyor? 3 bin polisle gidiyor. Yüzlerce araçlarla. Helikopterlerle. Allah aşkına bu israf nedir ya?” diyerek aleni bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iftira atmaktan geri kalmıyor. Kılıçdaroğlu, ‘mitomani’ hastalığına yakalandıktan sonra iyicene şirazesini kaybetti (!)

MİTOMANİ

Mitomani, yalan söyleme hastalığı olarak bilinir. Bu hastalığa yakalanmış kişilere mitoman adı verilir. Yalan söyleme hastalığı, kişinin dikkat çekmek ve toplumda odak noktası haline gelmek için söylediği yalanlarla başlar. Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirenler bir noktadan sonra kontrolü kaybederler.

İlginizi çekebilir

Beykoz’da durmak, yorulmak yok

Beykoz’da durmak, yorulmak yok

selyus