Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Şubat 2016

Kurucu İlçe Başkanları Külliyede

Aralarında Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul İl Başkanı Muharrem Ödemiş’inde bulunduğu AK Parti İstanbul Kurucu İlçe Başkanları, İstanbul Kurucu İl Başkanı ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler.

AK Parti İstanbul Kurucu İlçe Başkanları, İstanbul Kurucu İl Başkanı ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler. Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen buluşmaya İstanbul Milletvekilleri Haydar Ali Yıldız, Tülay Kaynarca ve Abdullah Başcı’da katıldı.

Aralarında Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz (Ümraniye Kurucu İlçe Başkanı), Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin (Sultanbeyli Kurucu İlçe Başkanı), Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı (Tuzla Kurucu İlçe Başkanı) Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner (Bayrampaşa Kurucu İle Başkanı) İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Kadıköy Kurucu İlçe Başkanı Ömer Abamor’unda bulunduğu eski ilçe başkanları, Kurucu Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmanın heyecanını yaşadılar.  

Basına kapalı gerçekleşen buluşmada ilçe başkanları görev aldıkları yıllarda yaptıkları çalışmalarla ilgili hatıralarını aktardılar. Geçmişin hayırla yad edildiği bu anlamlı ve değerli buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın samimi davranışlarından da ne kadar vefalı olduğu gözlemlenmiş olundu. 

selyus