Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Aralık 2017

Mahir Ünal, il başkanlarında görev değişikliği olacak mı sorusuna cevap! verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “mızla ilgili değerlendirme sürecimiz devam ediyor. Yaklaşık 6 aydan bu yana il başkanlarımızla ilgili değerlendirmelerini sürdürüyor.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Yıldız Hamidiye Camii’nde Cuma Namazını kıldıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünal’ı AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Haydar Ali Yıldız ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci yalnız bırakmadı.

Basın mensuplarının AK Parti’nin MHP ile seçim ittifakı yapacağı iddiaları ile ilgili soruyu cevaplayan Mahir Ünal, bir başka soru il başkanlıklarında değişikli olacak mı sorsuna da açıklık getirdi.

“İL BAŞKANLARIMIZLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME SÜRECİMİZ DEVAM EDİYOR”

Belediye başkanlarının görev değişiminin ardından il başkanlarında da görev değişiklikleri olup olmayacağı sorusu üzerine Ünal, “İl başkanlarımızla ilgili değerlendirme sürecimiz devam ediyor. Yaklaşık 6 aydan bu yana il başkanlarımızla ilgili değerlendirmelerini sürdürüyor. Şu ana kadar görev değişikliği gerçekleşen bir çok il başkanımız oldu” dedi.

selyus