Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Aralık 2016

Mehmet Genç, “Cumhurbaşkanımız Ümmetin bugünkü güçlü sesidir”

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları’nın ikincisini düzenlediği “15 Temmuz’u unutmadık, Unutturmayacağız” temalı fotoğraf sergisinde bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, “Sayın cumhurbaşkanımız sadece cumhurbaşkanı olarak görmemek lazım. Bu Ümmetin bugünkü güçlü sesi. Liderliği, önderliği ve cesareti var. Allah gerçekten başımızdan eksik etmesin.” dedi. 

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları’nın ikincisini düzenlediği “15 Temmuz’u unutmadık, Unutturmayacağız” temalı fotoğraf sergisine katılarak bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, önemli açıklamalarda bulundu.

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ SADECE CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖRMEMEK LAZIM. BU ÜMMETİN BUGÜNKÜ GÜÇLÜ SESİ”

Sergideki bu fotoğrafları sadece bir fotoğraftan ibaret olarak görmeyin, o fotoğraflarda 15 Temmuz ruhu var diyen Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, “15 Temmuz’da hem ruhu hem de bedeniyle bizim bugünlere gelmemize sebep olan Şehitlerimize rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz bir ruhtur. 15 Temmuz ruhunu her ayın 15’inde yeniden canlandıran değerli İlçe Kadın Kolları Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız sadece cumhurbaşkanı olarak görmemek lazım. Bu Ümmetin bugünkü güçlü sesi. Liderliği, önderliği ve cesareti var. Allah gerçekten başımızdan eksik etmesin. Bu Ümmet tam 300 yıldır bir ricat yaşıyor, bir geri dönüş yaşıyor. Bir medeniyet mücadelesi veriyorduk. Bugün Halep’te olduğu gibi, Basra’da, Bağdat’ta, Şam’da olduğu gibi, Myanmar’da olduğu gibi, Bosna’da olduğu gibi o günde o mücadeleye veriyorduk. Bizim medeniyetimizin güçlü bir temsilcisi vardı. Nerede bir aksaklık ve olumsuzluk varsa o günün Osmanlı Sultanının bir mektubu bütün bunları ortadan kaldırmaya yeterdi. Ama bugün dünyada bir olumsuzluk gördüğümüzde ayağa kalktığımızda 7 düvel değil, 70 düvel bizimle mücadele ediyorlar. İmkanlarımız dahilinde bunun mücadelesini veriyoruz. Ama şunu unutmamak lazım yüreklerimiz bir atarsa hiçbir zalim güç karşımızda duramayacaktır. Bugün o ruhu Elhamdülillah yakaladık.” şeklinde konuştu. 

selyus