Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Aralık 2016

Üsküdarlılar Halep için yeniden ayağa kalktı

Halep için ayağa kalkan Üsküdar Belediyesi, Başkan Hilmi Türkmen’in öncülüğünde Üsküdarlı Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Halep’e 100 tır yardım kampanyası başlattı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER – Üsküdarlılar Halep için ayağa kalktı. Üsküdar Belediyesi’nin öncülüğünde Üsküdarlı Sivil Toplum Kuruluşları’nın birlik beraberliği ile Üsküdar’dan Halep’e 100 tır yardım kampanyası başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bizatihi yakından ilgilendiği kampanya 30 Aralık’ta sona erecek ve ardından tırlar Halepli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıkacak.

Kampanya için STK temsilcileri ile Üsküdar Belediyesi’nden bir araya gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sevgili hemşerilerimiz sizden ricamız, sizden istirhamımız şudur ki; Üsküdar Belediyemizin öncülüğünde bir kampanya başlatıyoruz. Bu kampanya ile Halep’e yardım edeceğiz. Sizlerden maddi anlamda bir talebimiz yok. Bu sadece bir ayni yardım kampanyasıdır. Biz, oradaki Kızılay ve İHH’daki arkadaşlardan edindiğimiz bilgilere göre ‘özellikle acil nelere ihtiyaç var dedik’, onlarda bize bir liste gönderdiler. Bizde bu listemizi burada sizinle paylaşmak istedik. Yapacağınız yardım ve desteklere şimdiden teşekkür ederim” dedi. 

selyus