Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Kasım 2023

Mehmet Genç, Sancaktepe Belediye Başkan aday adayı oldu

Medeniyet Yolcuları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Sancaktepe Belediyesi önceki dönem Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, AK Parti’den Sancaktepe Belediye Başkan aday adayı oldu.

Türkiye yüzyılı şehirleri için hazır ve kararlı olduğunu ifade eden Mehmet Genç şunları söyledi: “Saygıdeğer Hemşehrilerim, Kıymetli Komşularım;

Sancaktepe için çalışmaya hazırız.

İstanbul’un Sancaktarı, Sancaktepe’de Anadolu irfanı ile bezenmiş siz değerli hemşehrilerimize hizmet etme ideal ve düşüncesiyle kutlu bir yolculuğa çıktık.

Her bir sokağını ve caddesini yakinen bildiğimiz ilçemizde, siz değerli hemşehrilerimizin ve komşularımızın duaları ve destekleri ile Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirerek, bu kutlu yolculukta ilk adımımızı atmış bulunmaktayız. 2009’dan bu yana mülkiyet problemlerinden tapu devirlerine, eğitimden kültüre, spordan sanata, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği bir dönemde, AK Partimizin eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile hizmetleri gerçekleştiren ekibin bir parçası olarak daha bir azimle, gayretle ve sürdürülebilir projelerle tecrübemizi yarınlara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. Türkiye yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız. Bu vesileyle en kalbi şükranlarımı sunar, dua ve desteklerinizi temenni ederim.”

Etiketler:
selyus