Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Ekim 2015

Mehmet Hüsrev seçmene gönül gözüyle temas ediyor

Bu seçimlerin diğerlerinden çok daha önemli ve farklı olduğunun bilinciyle sahada olan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, seçmene gönül gözüyle temas ederek güzel diyaloglar kuruyor. Milletvekili Adayı Hüsrev ayrıca, daha önceleri bulunduğu kurumlarda geçmişi başarılarla dolu bürokratik tecrübesi, bilgi birikimi ve siyasi donanımı sahada ki çalışmalarını kolaylaştırıyor.

Seçim çalışmaları tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da da bütün hızıyla devam ediyor. AK Parti İstanbul üç bölgede 1 Kasım Seçimleri’ni en üst performansla yürütürken adaylarında seçmen üzerinde etkisi çok önemli olduğu ortaya çıkıyor. Sahada seçmenle karşılaştığında hitabetinin yanı sıra beden dilini de kullanmanın elzem olduğu bir gerçek. Yoğun bir tempo içerisinde sahada yakaladığımız AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, Sancaktepe’nin zor bir bölgesinde çok rahat ve özgüvenle seçmene temas ettiğini gördük. Kendi doğduğu mahallesinde seçim çalışması yapıyorcasına vatandaşlarla çok rahat diyalog içine giren ve burada hem partisinin 13 yıllık icraatlarını anlatan hem de oy isteyen Mehmet Hüsrev’in 14 yıllık teşkilatçıları aratmayacak tecrübede idi. Hüsrev, bu seçim AK Parti’nin seçimi değil, bu seçim Türkiye’nin seçimi olduğunu, özellikle ülkemizin geçtiği bu sancılı sürecin güçlü ve istikrarlı bir hükümetle çözülebileceğini seçmene anlatmaya çalıştı.

Daha önce bulunduğu kurumlarda geçmişi başarılarla dolu bürokratik tecrübesi, bilgi birikimi, siyasi donanımı ve en önemlisi de samimi davranışlarıyla sahada seçmene dokunan Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, AK Parti’nin icraatlarını ve mega projelerini takılmadan anlattığı gözlerden kaçmadı. Reisi Cumhurun AK Parti Genel Başkanı olduğu dönemlerde teşkilatlara göz ve gönül temasıyla mutlaka seçmene dokunun derdi. Bugün bunun en iyi şekilde uygulandığını Mehmet Hüsrev’de gördük.

 

 

selyus