Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Temmuz 2020

Merhum Necmettin Erbakan’ın o tarihi sözü yeniden gündeme geldi

Merhum Erbakan, “Eğer Ayasofya’da gümbür gümbür ezanlar okunuyor, Hakk’ın sesi bütün dünyaya ilan ediliyorsa, o zaman da biliniz ki; Türkiye’de Milli Görüşçüler hakimdir, inananlar hakimdir”

Milli Görüş’ün Lideri Cennet Mekan Necmettin Erbakan’ın Ayasofya Camii’nin açılışının önemini anlatan bir konuşması yeniden gündeme geldi.

Merhum Erbakan Hoca yaptığı konuşmada, “Eğer Ayasofya’da gümbür gümbür ezanlar okunuyor, Hakk’ın sesi bütün dünyaya ilan ediliyorsa, o zaman da biliniz ki; Türkiye’de Milli Görüşçüler hakimdir, inananlar hakimdir” ifadeleri dikkat çekti.

İşte Erbakan’ın o konuşması:

“Eğer Ayasofya kırmızıya boyanmışsa… Kiliseye benzetilmişse… Ezan okunmuyor, içinde namaz kılınmıyorsa… Biliniz ki; Türkiye’yi taklitçiler hakimdir! Biliniz ki; yeryüzünde sadece zulüm düzeni yürümektedir. Yok, eğer Ayasofya’da gümbür gümbür Ezanlar okunuyor, Hakk’ın sesi bütün dünyaya ilan ediliyorsa, o zaman da biliniz ki; Türkiye’de Milli Görüşçüler hakimdir, inananlar hakimdir, yeryüzünde adil düzen saadet nizamı hakimdir!” Yeni Akit

selyus