Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Eylül 2016

Milletvekili Hasan Turan’ın abla acısı

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın ablası Fatma Keleş, arı sokması sonrası geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın ablası Fatma Keleş yaşamını yitirdi. Aslen Giresunlu olan Turan’ın Giresun’un Piraziz ilçesinde yaşayan ablası Fatma Keleş, evinin bahçesinde oturduğu sırada arı sokması sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Arı sokmasına alerjisi olduğu öğrenilen Keleş’in alerjiye bağlı olarak kalp krizi geçirdiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

63 yaşında vefat eden Fatma Keleş için Piraziz Şeyhli Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye; AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Fatma Keleş’e Allah’tan rahmet, rahmetli Fatma Keleş’in başta kardeşi Milletvekili Hasan Turan olmak üzere yakınlarına başsağlığı dileriz.  

selyus